Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Смењен председник Нове Србије у Алексинцу

rss

13.05.2016. Д. Остојић

Након две јако бурне седнице општинског одбора Нове Србије у Алексинцу, епилог је познат.
Смењен је Зоран Станојевић, а кормило одбора преузело је трочлано тело чији је задатак да у наредном периоду организују скупштину странке и избор новог председника.

Смењен председник Нове Србије у Алексинцу

У изјави за Алексинац.Нет господин Станојевић је потврдио вест о смени:

"тачно је да сам смењен. Остајем одборник у локалном парламенту. На чланство у Новој Србији сам ставио тачку. Од јуче сам члан Српске напредне странке."

Његови дојучерасњи саборци тврде да је до смене морало доћи. Истичу детаље и наводе да је до сукоба дошло још пре годину дана.

"Станојевиц је приватизовао странку. Одвојио се од чланства и окружио људима који су га беспоговорно слушали. Формирао је месне одборе без знања чланова општинског одбора, а кап која је прелила часу је кандидатира за општинског већника. Покушао је да прогура свог зета, али ми то нисмо дозволили. Уз подршку Саше Милосављевића, председника ИО, организован је општински одбор и гласањем је Зоран Станојевић смењен. Након тога је, уз интервенцију полиције, извршена примопредаја печата и страначких просторија" истичу Зоран Илић и Снежана Јовановић из одбора Нове Србије.

Одлуком о смени, одбор наставља са радом, с тим што ће у наредних пар месеци бити организовани избори по месним одборима, а након тога и скупштина странке.


# избори НС Нова Србија Зоран Станојевић Алексинац.Нет Ана Јовановић Зоран Илић Снежана Јовановић Саша Милосављевић
@SrbijaNova @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима