Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Истина о вођама Отпора

rss

09.10.2014. http://www.geopolitika.rs/

 

"5. октобар"

Прошло је 13 година од "бојења" петооктобарске револуције. Нада више од 7 милиона људи да су промене у оквиру постојећег (партокретког) политичког система могуће је претворена у агонију. Курту је заменио Мурта. Удруживањем од споља спонзорисане "експертске" групе Г17 плус, петооктобарских "генерала" и ""демократске опозиције" са остатцима милошевићевих "пљачашких ескадрона" и тадашњом пљачкашком опозицијом постало је јасно да се пљачкање и економски терор настављају. Траг стотинама милијарди евра изнесених током рата деведесетих је "прикривен". 


 

Срђа Поповић (ЦАНВАС/ОТПОР) и  (Мишковићева) Милка Форцан сисају прсте

Уместо да повратимо ту отету имовину и украдени новац Мирољуб Лабус је потписом преузео обавезу преузимања нелегитимног дуга за камате страним повериоцима током санкција. Млађан Динкић је са НАОРУЖАНИМ људима ушао у прави трезор, онај у коме су били сви потребни папири. Обећањем бесплатних деоница Александар Влаховић, Божидар Ђелић, Млађан Динкић, демократска опозиција уз помоћ "либерално-демократских" промотера из ЦЛСДа су почели оркестрирану неолибераллну пропаганду, планско презадуживање, пљачкашку приватизацију банкарског сектора и спровођење масовних пљачкашких приватизација преосталих јавних добара, природних богатстава, комуналних предузећа и стратешки важних индустрија које и данас трају. 

 

Слободан Ђиновић - "озбиљна веза" власник "Орион телекома" 

 

 

"Петооктобарски генерали" постали су крупне зверке: Слободан "Правда" Хомен, Оливер "Чистач" Дулић, Драган "ДирецтБусПлус" Ђилас, Чедомир "Приватизација" Антић, Чеда "Дилер" Јовановић, Млађан "Банкстер" Динкић, Драган "Топионичар Тенкова" Шутановац, Срђа "Молер" Поповић, Слободан "Орион Комуникације" Ђиновић, Немања "Бајатовић" Ђорђевић и многи други постали су милијардери. 

 

Сви су зарадили на "револуцији" у Србији, а Срђа и Слободан су наставили да зарађују организујући револуције. Ово је филм о њиховом послу. 

 

 


Да ли сте спремни да преузмете део одговорности за стварање једног друштва у коме свачији глас вреди исто, где се глас свакога рачуна и где сви учествују у одлучивању, не препуштајући другима да одлучује у ваше име?

 

Обавезно погледајте и овај спот 

https://www.youtube.com/watch?v=4O0DBvDIPbM

 


# Млађан Динкић Божидар Ђелић 5. октобар
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима