Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Istina o vođama Otpora

rss

09.10.2014. http://www.geopolitika.rs/

 

"5. oktobar"

Prošlo je 13 godina od "bojenja" petooktobarske revolucije. Nada više od 7 miliona ljudi da su promene u okviru postojećeg (partokretkog) političkog sistema moguće je pretvorena u agoniju. Kurtu je zamenio Murta. Udruživanjem od spolja sponzorisane "ekspertske" grupe G17 plus, petooktobarskih "generala" i ""demokratske opozicije" sa ostatcima miloševićevih "pljačaških eskadrona" i tadašnjom pljačkaškom opozicijom postalo je jasno da se pljačkanje i ekonomski teror nastavljaju. Trag stotinama milijardi evra iznesenih tokom rata devedesetih je "prikriven". 


 

Srđa Popović (CANVAS/OTPOR) i  (Miškovićeva) Milka Forcan sisaju prste

Umesto da povratimo tu otetu imovinu i ukradeni novac Miroljub Labus je potpisom preuzeo obavezu preuzimanja nelegitimnog duga za kamate stranim poveriocima tokom sankcija. Mlađan Dinkić je sa NAORUŽANIM ljudima ušao u pravi trezor, onaj u kome su bili svi potrebni papiri. Obećanjem besplatnih deonica Aleksandar Vlahović, Božidar Đelić, Mlađan Dinkić, demokratska opozicija uz pomoć "liberalno-demokratskih" promotera iz CLSDa su počeli orkestriranu neoliberallnu propagandu, plansko prezaduživanje, pljačkašku privatizaciju bankarskog sektora i sprovođenje masovnih pljačkaških privatizacija preostalih javnih dobara, prirodnih bogatstava, komunalnih preduzeća i strateški važnih industrija koje i danas traju. 

 

Slobodan Đinović - "ozbiljna veza" vlasnik "Orion telekoma" 

 

 

"Petooktobarski generali" postali su krupne zverke: Slobodan "Pravda" Homen, Oliver "Čistač" Dulić, Dragan "DirectBusPlus" Đilas, Čedomir "Privatizacija" Antić, Čeda "Diler" Jovanović, Mlađan "Bankster" Dinkić, Dragan "Topioničar Tenkova" Šutanovac, Srđa "Moler" Popović, Slobodan "Orion Komunikacije" Đinović, Nemanja "Bajatović" Đorđević i mnogi drugi postali su milijarderi. 

 

Svi su zaradili na "revoluciji" u Srbiji, a Srđa i Slobodan su nastavili da zarađuju organizujući revolucije. Ovo je film o njihovom poslu. 

 

 


Da li ste spremni da preuzmete deo odgovornosti za stvaranje jednog društva u kome svačiji glas vredi isto, gde se glas svakoga računa i gde svi učestvuju u odlučivanju, ne prepuštajući drugima da odlučuje u vaše ime?

 

Obavezno pogledajte i ovaj spot 

https://www.youtube.com/watch?v=4O0DBvDIPbM

 

Komentara: 2


# Mlađan Dinkić Božidar Đelić 5. oktobar
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+3) (-0)

    Goran 11.10.2014.
    Dragan "Topioničar Tenkova" Šutanovac

  • (+2) (-0)

    Goran 12.10.2014.
    Ne sviđaju vam se filmovi?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima