Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Иницијатива ОО ПС за изградњу јавног тоалета у Алексинцу

rss

22.06.2015.

Саопштење ОО Покрета социјалиста у Алексинцу

Иницијатива ОО ПС за изградњу јавног тоалета у Алексинцу

Покрећемо иницијативу у нади да се у Алексинцу изгради јавни тоалет и тиме покаже да је наш град стао у ред културних градских средина у којима путник намерник може да задовољи своје најнужније потребе "где и цар иде пешке".

Можда је многима иницијатива и смешна, неко ће додати и банална, али ради се о физиолошкој потреби која ником није страна јер се ради о објекту који има свако домаћинство, а нажалост нема га наш град.

Иницијатива је дошла из народа да се више не иде"по ради себе"у оближње градско излетиште или у мрачни угао стамбене зграде, њен улаз или подрум, већ да изградимо санитарни уређени простор и покажемо да нам култура живљења није страна ни далека.

Неки дневни критичари ће одмах на ову иницијативу да накалеме догађаје везане за изградњу тоалета у згради и дворишту општине Алексинац, али сматрамо да су и ти објекти били потребни нашој средини, како запосленима тако и посетиоцима.

Низ година славимо верске празнике и тих дана су вашари од којих наш град узима одређена новчана средства преко наплате комуналних такси, а до сада никаква средства нису издвајана на уређењу тог простора. Ту пре свега мислимо на изградњу јавних толета, на уређењу корита реке Моравице, кошењу траве и одвођењу атмосферских вода у улици Војске Југославије у којој је само 1 гајгер у функцији.

Ове иницијативе покрећемо да би се у првим изменама Програма рада Дирекције обезбедила њихова реализација.

Сматрамо да би смо овим добили чистији град и најлепше шеталиште поред реке, јер река за сваки град представља богатство, само код нас представља ругло.

Одборник Славиша Јовановић Саша

Коментара: 6


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста WC тоалет иницијатива
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+18) (-3)

  dnevni komentator 23.06.2015.
  drugar na Nesu Radikala, gradonacelnik u Leskovac, svecano je otvorio toalet na gradskom groblju i odrzao konferenciju za stampu. A Nesa Radikal je vec iskusan sa podizanje klozeti tako da kada uskoro padnu od vlast oba mogu da rade kao baba Sere

 • (+11) (-3)

  jelow 23.06.2015.
  Predlazem crvene plocice sa zutim aplikacijama, tako da se slaze sa bojom kosulje g. Julina, kada dodje na otvaranje, posle otvaranja lifta, ovako bi zaokruzio svoj politicki ciklus. A na bordurama da pise : " do pobede ", to bi mnogo znacilo skromnim turistima u nasem gradu, koji koriste toalet, a pate od zatvora.

 • (+8) (-4)

  dikavac 23.06.2015.
  ел ће може туј дасе моча кигод у улаз

 • (+7) (-2)

  mara 25.06.2015.
  boze me dragi sacuvaj od nasih javnih wc.mozda bi se moglo u njih uci jedno dve nedelje a onda mozete zamisliti kako ce izgledati,obilaziceno u krugo najmanje sto metara da nebi osetili smrad, prvi primer wc na nasem pijacu ko je bio taj i razume nasta mislim, uzas katastrofa kolera

 • (+1) (-2)

  sare 02.07.2015.
  ja odzu da dam lokal za javni wc da se moja bisva snajka ne siri u njega!!!

 • (+0) (-1)

  gradjanin 19.07.2015.
  al da kosta najmanje 30 000 e


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима