Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Да ли су Милиновић и Милојковићева пуштени низ воду?

rss

15.01.2015. Д. Остојић

У последњих десетак дана два партијска функционера СПС-а су доспела у епицентар алексиначке јавности. Зорица Милојковић и Дејан Милиновић су прозивани због различитих тема.

Да ли су Милиновић и Милојковићева пуштени низ воду?

Милиновић да ће из СПС прећи у СНС, а Милојковићева да је Агенција за борбу против корупције затражила њену смену. Оно што је евидентно јесте да локални одбор СПС није нашао за сходно да изађе у одбрану својих страначких функционера.

Одговор на питање да ли су Милиновић и Милојковићева пуштени низ воду добили смо од једног члана СПС. Д. Г. каже:

"СПС стоји чврсто иза директорке Милојковић. У то сам сигуран сто посто. Прича о Агенцији и сукобу интереса је потекла из СНС-а и у то сам сто посто сигуран. У једном делу СНС постоје људи који би да смене Зорицу Милојковић са места директорке. Овде им поручујем да им тај план неће проћи."

Случај са Дејаном Милиновићем је сличан. Опет унутарстраначка нетрпељивост.

"Појединцима у СПС не одговара конкуренција. Милиновић им смета јер је човек са искуством у руковођењу и има добре позиције у централи СПС па би многи да га омаловаже и компромитују у јавности а то чине и код вас на сајту. Будите сигурни да нема разлога да се СПС укључује и јавно брани било кога. Наши функционери су самостални и способни дасе сами бране." истиче Д. Г.

 


# СПС Зорица Милојковић Дејан Милиновић Агенција за борбу против корупције
@socijalisti @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима