Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Da li su Milinović i Milojkovićeva pušteni niz vodu?

rss

15.01.2015. D. Ostojić

U poslednjih desetak dana dva partijska funkcionera SPS-a su dospela u epicentar aleksinačke javnosti. Zorica Milojković i Dejan Milinović su prozivani zbog različitih tema.

Da li su Milinović i Milojkovićeva pušteni niz vodu?

Milinović da će iz SPS preći u SNS, a Milojkovićeva da je Agencija za borbu protiv korupcije zatražila njenu smenu. Ono što je evidentno jeste da lokalni odbor SPS nije našao za shodno da izađe u odbranu svojih stranačkih funkcionera.

Odgovor na pitanje da li su Milinović i Milojkovićeva pušteni niz vodu dobili smo od jednog člana SPS. D. G. kaže:

"SPS stoji čvrsto iza direktorke Milojković. U to sam siguran sto posto. Priča o Agenciji i sukobu interesa je potekla iz SNS-a i u to sam sto posto siguran. U jednom delu SNS postoje ljudi koji bi da smene Zoricu Milojković sa mesta direktorke. Ovde im poručujem da im taj plan neće proći."

Slučaj sa Dejanom Milinovićem je sličan. Opet unutarstranačka netrpeljivost.

"Pojedincima u SPS ne odgovara konkurencija. Milinović im smeta jer je čovek sa iskustvom u rukovođenju i ima dobre pozicije u centrali SPS pa bi mnogi da ga omalovaže i kompromituju u javnosti a to čine i kod vas na sajtu. Budite sigurni da nema razloga da se SPS uključuje i javno brani bilo koga. Naši funkcioneri su samostalni i sposobni dase sami brane." ističe D. G.

 


# SPS Zorica Milojković Dejan Milinović Agencija za borbu protiv korupcije
@socijalisti @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima