Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Зорица испашта, док се остали провукоше?

rss

13.01.2015. Д. Остојић

Док је 15 алексиначких функционера запослило своје супруге, ћерке, мужеве и синове, није било захтева за њихову смену, једино ко ће извући дебљи крај јесте директорка школе на Алексиначком Руднику, Зорица Милојковић.

Зорица испашта, док се остали провукоше?

Неколико људи ме је срело, а неколико њих ме и контактирало са сличним изјавама:

"Заиста је ружно да се кола сломе на једном од најбољих директора у алексиначким школама. Зорица је изузетан и директор и вредан радник, за рудничку школу и месну заједницу на Руднику је много тога урадила. Сад испадоше сви остали поштени иако су запослили ћерке, жене, синове и унуке, само је Зорица прекршила закон. Заиста срамота." истиче Ц. В. из Ал. Рудника.

С друге стране, надлежни у Агенцији за борбу против корупцију кажу да редовно поступају по свим пријавама, чак и оним анонимним уколико је у њима јасно садржан податак о било којој врсти породичног запошљавања од стране функционера, било да су изабрана или постављена функционерска места. Из Агенције позивају наше читаоце да им се писмено обрате на имејл [email protected] уколико било ко од читалаца зна за било коју врсту кршења законских одредби везаних за запошљавање.


# Алексиначки Рудник запошљавање Зорица Милојковић Агенција за борбу против корупције Јован Јовановић Змај ОШ
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима