Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Акција СРС: Зашто треба рећи НЕ Европској унији и НАТО алијанси

rss

28.02.2016.

Општински одбор СРС је организовао акцију поделе летака у центру града.
Преносимо текст летка

Акција СРС: Зашто треба рећи НЕ Европској унији и НАТО алијанси

Поштовани грађани,

Ускоро ће бити одржани избори на локалном и републичком нивоу, али ово нису само избори, већ референдум између присталица уласка у ЕУ и оних који су за интеграцију са Русијом.

Зашто треба рећи НЕ Европској унији и НАТО алијанси?

Захваљујући слепом слушању челника ЕУ и НАТО алијансе, петооктобарска, а касније и СНС-овска политика доживела је економски, политички и морални бродолом. Захтевамо хитно заустављање погубног пута у ЕУ и окретање Русији и евроазијским интеграцијама.

Преко петнаест година нас обмањују о бољем стандарду и бољем животу, али нажалост народ живи у све већој беди и већим наметима режима. Државна каса је потпуно празна и презадужена, смањиване су плате и пензије, повећани су намети, а најављена су нова отпуштања запослених.

Русија није савезник, који нас је бомбардовао и убијао наше грађане, нашу децу, уништавао нашу привреду и грађевине. Државни савез Русије и Србије почивао би на духовном, Православном јединству, заједничком пореклу, једнобитној цивилизацији, сродним језицима, историјском братству, а такође и привредним потребама.

Без обзира на евро-атланско опредељење режима у Београду, снага духа и воља народа мора да победи овог пута, а српски и руски народ морају живети у братској заједници и сарађивати ради интереса својих грађана.

СРБИЈУ У СИГУРНЕ РУКЕ !!!

ВАША СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА


# СРС избори НАТО Русија ЕУ
@SRS_info @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима