Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Akcija SRS: Zašto treba reći NE Evropskoj uniji i NATO alijansi

rss

28.02.2016.

Opštinski odbor SRS je organizovao akciju podele letaka u centru grada.
Prenosimo tekst letka

Akcija SRS: Zašto treba reći NE Evropskoj uniji i NATO alijansi

Poštovani građani,

Uskoro će biti održani izbori na lokalnom i republičkom nivou, ali ovo nisu samo izbori, već referendum između pristalica ulaska u EU i onih koji su za integraciju sa Rusijom.

Zašto treba reći NE Evropskoj uniji i NATO alijansi?

Zahvaljujući slepom slušanju čelnika EU i NATO alijanse, petooktobarska, a kasnije i SNS-ovska politika doživela je ekonomski, politički i moralni brodolom. Zahtevamo hitno zaustavljanje pogubnog puta u EU i okretanje Rusiji i evroazijskim integracijama.

Preko petnaest godina nas obmanjuju o boljem standardu i boljem životu, ali nažalost narod živi u sve većoj bedi i većim nametima režima. Državna kasa je potpuno prazna i prezadužena, smanjivane su plate i penzije, povećani su nameti, a najavljena su nova otpuštanja zaposlenih.

Rusija nije saveznik, koji nas je bombardovao i ubijao naše građane, našu decu, uništavao našu privredu i građevine. Državni savez Rusije i Srbije počivao bi na duhovnom, Pravoslavnom jedinstvu, zajedničkom poreklu, jednobitnoj civilizaciji, srodnim jezicima, istorijskom bratstvu, a takođe i privrednim potrebama.

Bez obzira na evro-atlansko opredeljenje režima u Beogradu, snaga duha i volja naroda mora da pobedi ovog puta, a srpski i ruski narod moraju živeti u bratskoj zajednici i sarađivati radi interesa svojih građana.

SRBIJU U SIGURNE RUKE !!!

VAŠA SRPSKA RADIKALNA STRANKA


# SRS izbori NATO Rusija EU
@SRS_info @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima