Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Почињу радови на одржавању локалних путева

rss

25.05.2015. Радио Алексинац

Поред редовног одржавања локалних путева и градских улица, лепо време условило је и почетак радова на санацији коловоза на локалним путевима.

Почињу радови на одржавању локалних путева

Како преноси Радио Алексинац из Дирекције за урбанизам и изградњу Општине Алексинац, од понедељка се ради на деоници од Трњана према Корману, а екипе су и на путном правцу Лоћика - Мали Дреновац.

Поред тога, у наредном периоду и поједина школска игралишта имаће нови слој асфалта, а у Техничкој школи „Прота Стеван Димитријевић“ и Основној школи „Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику почела је изградња терена за одбојку.

Већ почетком седмице у посао на изградњи резервоара у Грејачу за водоснабдевање насељених места Велики Дреновац, Грејач и Дражевац биће уведен извођач радова који је на завршеном тендеру дао најбољу понуду.

Такође, расписан је тендер за радове на изградњи примарног водовода од Тешице према Великом Дреновцу, док се расписивање тендера за секундарну водоводну мрежу у Мозгову и Витковцу очекује ових дана.

 


# Алексиначки Рудник путеви Дражевац саобраћај Дирекција Витковац Мозгово Радио Алексинац водовод Лоћика Грејач асфалт Велики Дреновац Трњане прота Стеван Димитријевић Корман рупе Јован Јовановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима