Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Počinju radovi na održavanju lokalnih puteva

rss

25.05.2015. Radio Aleksinac

Pored redovnog održavanja lokalnih puteva i gradskih ulica, lepo vreme uslovilo je i početak radova na sanaciji kolovoza na lokalnim putevima.

Počinju radovi na održavanju lokalnih puteva

Kako prenosi Radio Aleksinac iz Direkcije za urbanizam i izgradnju Opštine Aleksinac, od ponedeljka se radi na deonici od Trnjana prema Kormanu, a ekipe su i na putnom pravcu Loćika - Mali Drenovac.

Pored toga, u narednom periodu i pojedina školska igrališta imaće novi sloj asfalta, a u Tehničkoj školi „Prota Stevan Dimitrijević“ i Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ na Aleksinačkom Rudniku počela je izgradnja terena za odbojku.

Već početkom sedmice u posao na izgradnji rezervoara u Grejaču za vodosnabdevanje naseljenih mesta Veliki Drenovac, Grejač i Draževac biće uveden izvođač radova koji je na završenom tenderu dao najbolju ponudu.

Takođe, raspisan je tender za radove na izgradnji primarnog vodovoda od Tešice prema Velikom Drenovcu, dok se raspisivanje tendera za sekundarnu vodovodnu mrežu u Mozgovu i Vitkovcu očekuje ovih dana.

 


# Aleksinački Rudnik putevi Draževac saobraćaj Direkcija Vitkovac Mozgovo Radio Aleksinac vodovod Loćika Grejač asfalt Veliki Drenovac Trnjane prota Stevan Dimitrijević Korman rupe Jovan Jovanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima