Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Оглашена продаја АЛТ-а (Реч радника)

rss

30.06.2015.

Агенција за приватизацију Србије објавила је јавни позив за за приватизацију 38 медија у Србији, међу којима је и Реч радника из Алексинца.

Оглашена продаја АЛТ-а (Реч радника)

Агенција за приватизацију Србије објавила је јавни позив за учешће у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје капитала субјекта приватизације Јавно новинско-издавачко, радио-дифузно и тв предузеће „Реч радника“ Алексинац.

Агенција позива сва домаћа и страна, физичка и правна лица, као и конзорцијум правних и/или физичких лица заинтересованих за учешће у поступку приватизације субјекта приватизације Јавно новинско-издавачко, радио-дифузно и ТВ предузеће „Реч радника“ са ПО, Алексинац моделом продаја капитала субјекта приватизације, методом јавног прикупљања понуда са јавним надметањем.

Према извештају овлашћеног проценитеља, укупна процењена вредност капитала који је предмет продаје, са стањем на дан 31.12.2014. године, износи: 22.660,70 ЕУР.

Почетна цена за продају предмета продаје износи 100% процењене вредности капитала, односно 22.660,70 ЕУР. Депозит купца се урачунава у продајну цену.

Проглашени купац продајну цену плаћа одједном.


# Алт ТВ медији приватизација Реч радника Агенција за приватизацију
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима