Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дигитализован АЛТ канал

rss

15.06.2015. извор: СНС Алексинац

Телевизија АЛТ је, на основу Правилника о преласку са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма (члан 7. и 9.), завршила дигитализацију у предвиђеном року и приступила другом мултиплексу у зони расподеле Јастребац.

Дигитализован АЛТ канал

"Процесом дигитализације, осим побољшања квалитета слике и звука, проширили смо и зону покривености нашим сигналом тако да нас према проценама ЕТВ-а сада може гледати око 870.000 хиљада становника." стоји у саопштењу.

"Овим кораком су нам и отворене нове могућности за успешније пословање предузећа, наравно уколико дође до очекиваног продужетка рока за приватизацију." наводе из овог медија.

Коментара: 3


# Алт ТВ медији дигитализација
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-0)

  Miloš 16.06.2015.
  Ovoj vesti fali par informacija:
  1. koliko je koštala digitalizacija?
  2. ko je platio istu, odnosno da li se radi o budžetskim sredstvima?
  3. koliko će prenos signala Alt kanala koštati u budućnosti i ko će snositi te troškove?
  4. Ako se ovaj kanal finansira iz budžeta opštine ili republike onda sigurno postoji rok za njegovu privatizaciju i koji je to rok?

 • (+5) (-2)

  Danilo 16.06.2015.
  Bravo za ALT, konačno će svi szanovnici opštine moći da prate program od lokalnog značaja, nadam se da će ovo uticati i na kalitet programa, odnosno da će mo moći da pogledamo malo više autorskih emisija.

 • (+0) (-0)

  Miloš 18.06.2015.
  http://www.politika.rs/rubrike/kultura-i-zabava/Tasovac-Gasenje-medija-koji-u-naredna-cetiri-mesece-ne-budu-privatizovani.sr.html


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима