Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Niš ekspres ponovo obustavio prevoz na relaciji do Rsovca

rss

01.02.2020.

Problem sa prevozom sa kojim su se našli meštani sela Beli Breg, Donji i Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo i Prekonozi je sa zimskim rapustom ponovo aktuelan.

Niš ekspres ponovo obustavio prevoz na relaciji do Rsovca

Bez obzira što meštani koji taj prevoz koriste imaju mesečne karte koje su uredno platili, monopolistički položaj prevoznika Niš ekspres ih ostavlja u situaciji da moraju da koriste alternativne metode prevoza do Niša i Aleksinca.

Podsetimo da je Niš ekspres 17. juna prošle godine obustavio prevoz na ovoj relaciji sve do početka školske godine. Sa zimskim raspustom prevoz je ponovo obustavljen.

"Poštovana redakcijo, prinuđen sam da vam se obratim ovim putem u vezi našeg problema koji se već godinu dana ne rešava. Meštani sela Rsovac udaljeni su od Aleksinca i Niša oko 35 kilometara i od subote, sa početkom školskog raspusta ponovo ostajemo bez ikakvog prevoza do grada.

Dugo se ne rešava ovaj problem, koji je pre svega nastao, zbog bahatog ponašanja jedinog prevoznika u opstini Niš ekspresa. Nije moguće nikako da sami rešimo problem i to nam predstavlja veliku muku u svakodnevnom životu.

"Do lekara u najbližoj ambulanti u Gornjem Krupcu. nemamo mogućnosti da se lečimo. Ne možemo da odemo jer nemamo čime, isto tako nemamo nikakav prevoz do grada, a selo čini velika većina staračkog stanovnistva. Ostavljeni smo na milost i nemilost sami sebi." - objašnjavaju čitaoci Aleksinac.net koji su se obratili našoj redakciji.


# Niš ekspres prevoz Aleksinac Niš Beli Breg Gornji Krupac Aleksinac.Net Rsovac
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima