Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Украдено је 174 половних водомера, а штета износи 70.000 динара

rss

16.02.2018.

У ЈКП Водовод и канализација Алексинац потврђују да је дошло до крађе, али су се огласили поводом навода о броју несталих уређаја и њиховој вредности.

Украдено је 174 половних водомера, а штета износи 70.000 динара

9. фебруара 2018. године су многи медији пренели вест да се у ЈКП „Водовод  и канализација“ Алексинац десила несвакидашња пљачка и да је том приликом  нестало око 2000 половних водомера.

Директор предузећа, Драгиша Симић, се огласио тим поводом:

- У Јавно Комуналном Предузећу „Водовод и канализација“ Алексинац, по сазнању да је магацин покраден, формирана је пописна комисија која је извршила попис у магацину предузећа и том приликом утврђено је да се ради о нестанку 174 половних водомера, који су по процени комисије требали бити продати у секундарну сировину.

Симић каже да је укупна тежина несталих половних водомера око 200 килограма, док је цена месинга око 350,00 динара, на основу чега се и дошло до цене штете око 70.000,00 динара.

Он је додао истиче да ништа осим ових половних водомера није нестало из магацина, а о свему је обавештена Полицијска станица Алексинац, па су инспектори извршили увиђај на лицу места.

За сада се не зна ко је опљачкао магацин.


# пљачка Водовод и канализација ЈП Драгиша Симић полицијска станица
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима