Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ukradeno je 174 polovnih vodomera, a šteta iznosi 70.000 dinara

rss

16.02.2018.

U JKP Vodovod i kanalizacija Aleksinac potvrđuju da je došlo do krađe, ali su se oglasili povodom navoda o broju nestalih uređaja i njihovoj vrednosti.

Ukradeno je 174 polovnih vodomera, a šteta iznosi 70.000 dinara

9. februara 2018. godine su mnogi mediji preneli vest da se u JKP „Vodovod  i kanalizacija“ Aleksinac desila nesvakidašnja pljačka i da je tom prilikom  nestalo oko 2000 polovnih vodomera.

Direktor preduzeća, Dragiša Simić, se oglasio tim povodom:

- U Javno Komunalnom Preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ Aleksinac, po saznanju da je magacin pokraden, formirana je popisna komisija koja je izvršila popis u magacinu preduzeća i tom prilikom utvrđeno je da se radi o nestanku 174 polovnih vodomera, koji su po proceni komisije trebali biti prodati u sekundarnu sirovinu.

Simić kaže da je ukupna težina nestalih polovnih vodomera oko 200 kilograma, dok je cena mesinga oko 350,00 dinara, na osnovu čega se i došlo do cene štete oko 70.000,00 dinara.

On je dodao ističe da ništa osim ovih polovnih vodomera nije nestalo iz magacina, a o svemu je obaveštena Policijska stanica Aleksinac, pa su inspektori izvršili uviđaj na licu mesta.

Za sada se ne zna ko je opljačkao magacin.


# pljačka Vodovod i kanalizacija JP Dragiša Simić policijska stanica
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima