Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ухапшен осумњичени за убиство, у гепеку крио отетог младића (ВИДЕО)

rss

09.12.2016. Новости

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије ухапсили су М. К. (54) из Крушевца због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешко убиство у селу Брадарац, код Алексинца и кривично дело отмица

Ухапшен осумњичени за убиство, у гепеку крио отетог младића (ВИДЕО)

Београдска полиција ухапсила педесетчетворогодишњег Миодрага Мишка Каралића и пронашла живог Милуна Костића из Крушевца потврдио је за Новости портпарол Вишег јавног тужилаштва у Нишу Владимир Станојевић.

У тренутку хапшења Каралића у Београду са њим у аутомобилу је био отети Милун Костић.

Осумњичени за убиство четрдесетчетворогодишње Гордане Јосифовић из Крушевца, Миодраг Каралић биће саслушан пред Вишим јавним тужиоцем у Нишу који је месно надлежан за овај случај.

Каралић се терети да је починио два кривична дела, тешко убиство и отмицу.

Незванично сазнајемо да је код приведеног Каралића пронађено оружје. Постоји сумња да је тим оружјем усмртио Гордану Јосифовић чије је тело пронађено у уторак у селу Брадарац у околини Алексинца.

Новица Петровић из села Мозгово је тело четрдесетчетворогодишње Гордане Јосифовић из Крушевца затекао у бразди комшијине њиве, недалеко од пута Брадарац-Мозгово, код скретања за четврто окно некадашњег алексиначког рудника.


# Крушевац Београд убиство аутомобил Мозгово Брадарац Гордана Јосифовић Новица Петровић Милун Костић Миодраг Каралић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима