Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

HELP потписао 30 уговора о донацији

rss

28.12.2010.

HELP потписао 30 уговора о донацији
Представници немачке невладине организације Help, Маша Бубањ, Марија Станковић и Сања Митић, потписале су у понедељак, 27. децембра, уговоре са клијентима који ће бити подржани у оквиру пројекта „Смањење сиромаштва кроз подршку локалном одрживом развоју у јужној Србији“.

У сали СО Алексинац, уговоре је потписало 30-оро клијената који ће у јануару 2011. године добити опрему у вредности од две хиљаде евра, као и пратеће пословне и стручне обуке, како би се обезбедила одрживост њихових малих бизниса.

Поред представника Help-а, потписивању уговора присуствовали су и председник општине, Иван Димић, представници Канцеларије за ЛЕР општинске управе Алексинац, Гордана Миловановић и Данијела Новаковић, координатор Канцеларије за младе, Далибор Марковић, али и координатор “Fruit & Berries”, пољопривредног програма који се реализује у сарадњи Владе Краљевине Данске и Републике Србије, Дагфинн Мое.

Следећи корак Help-а након потписивања уговора је приступање реализацији набавке неопходне опреме и организацији обука.

Програм “Смањење сиромаштва кроз локални одрживи развој у јужној Србији” има за циљ допринос одрживом развоју са фокусом на оснаживање локалних привредних структура омогућавањем отварања нових радних места.


# председник општине Иван Димић Данијела Новаковић Марија Станковић СО Алексинац Гордана Миловановић Далибор Марковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима