Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

33. седница СО Алексинац, усвојен буџет

rss

20.12.2011. Извор: сајт Општине Алексинац

У петак, 16. децембра, одржана је 33. седница Скупштине општине Алексинац. Овој седници, истог дана, претходила је седница Општинског већа.

33. седница СО Алексинац, усвојен буџет

На дневном реду ове, иначе, 41. седнице Општинског већа нашле су се само три тачке: разматрање Финансијког плана Јавног комуналног предузећа "Комуналне услуге" за 2012. годину, разматрање предлога одлуке о изради Плана детаљне регулације дела заштите зоне Бованског језера, као и разматрање предлога одлуке о усвајању Локалног акционог плана запошљавања на територији општине Алексинац за нерадну годину. Чланови Општинског већа усвојили су све три тачке.

Седницу Скупштине општине Алексинац, овог пута, обележило је два пута одлагање седнице, као и напуштање седнице од стране одборника Демократске странке и Покрета за Алексинац.

На 33. заседању алексиначке Скупштине, усвојен је деветомесечни Извештај о овогодишњем буџету, предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине за 2011. годину, као и предлог Одлуке о буџету општине Алексинац за 2012. годину. Укупни приходи и примања буџета за 2012. годину утврђени су у износу од 1.035.498.000 динара.

Осим буџета, на дневном реду седнице алексиначких одборника нашли су се и усвојени су програми пословања јавних предузећа и установа општине Алексинац за наредну годину.

Допуна дневног реда 33. седнице Скупштине општине Алексинац односила се на избор новог члана Општинског већа, након што је Драгомир Тодоровић (СРС) поднео оставку на ту функцију. За новог члана Општинског већа изабран је Горан Илић (СРС), економиста из Алексинца.

Одборници алексиначке Скупштине изгласали су и смену директора Градског позоришта "Театар 91", Радмиле Петровић (СРС) због истека мандата, а за новог в.д. директора изабран је Иван Бојковић (СРС), дипломирани економиста.



# Алексинац Комуналне услуге ЈП Театар 91
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима