Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Школа фудбала ОФК "Напредак 1929"

rss

23.03.2017. Милан Милојевић

Управа ОФК "НАПРЕДАК 1929" из Алексинца, на предлог спортског директора проф. др Ивана Јанковића, покренула je иницијативу уписа нових чланова дечака узраста од 6 до 17 година, у ШКОЛУ ФУДБАЛА ОФК "НАПРЕДАК 1929".

Школа фудбала ОФК "Напредак 1929"

Заинтересовани родитељи могу уписати своју децу сваког радног дана, у просторијама клуба, у периоду од 16 до 17 часова.

Новина је и то да ће први пут у својој дугој историји "НАПРЕДАК" имати своја пет истурена одељења, и то у Суботинцу, Дражевцу, Трњану, Гредетину и Рутевцу, а тиме омогућити свим заинтересованим дечацима са читаве територије Општине Алексинац да се укључе у тренажни процес најпопуларнијег спорта на планети.

Родитељски састанак за све нове полазнике ће бити 1.4.2017. године, у 18 часова, у просторијама клуба.

Ближе информације можете добити и путем телефона
Проф. др Иван Јанковић, спортски директор клуба 069/609 888
Горан Чудић, координатор школе 063/71 91 118    

Коментара: 1


# фудбал школе Напредак ФК Горан Чудић школа фудбала
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-5)

  Šta reče bre? 24.03.2017.
  "Dr Ivan Janković, advokat, Beograd.
  Rođen je 1946. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu (1968) i na Univerzitetu u Kembridžu (1971). Zvanje magistra pravnih nauka stekao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1972. godine, a doktorat iz sociologije je odbranio na University of California, 1977. Jedan je od osnivača Fonda za humanitarno pravo, osnivač je i član Centra za antiratnu akciju, Evropskog pokreta za Jugoslaviju, Udruženja za jugoslovensku demokratsku inicijativu. Osnivač je i predsednik Udruženja za borbu protiv smrtne kazne. U mnogim sudskim procesima branio je one kojima su narušavana ljudska prava. Član je Advokatske komore Beograda, Predsedništva Sociološkog društva Srbije i Jugoslovenskog udruženja za sociologiju. Objavio je više knjiga i članaka, među kojima je i delo o smrtnoj kazni „Smrt u prisustvu vlasti“." Dalje: Zvanični skaut menadžerske agencije GET11 iz Sent Margaritena, Svajcarska za Srbiju. Dalje: Potpredsednik kluba " Šampoin Nais". Dalje: Sportski direktor "F.K. Napredak" Dalje: NEMA DALJE ! Ovakvog stručnog, svestranog i svetskog čoveka za sportskog direktora nemaju ni najbogatiji svetski klubovi. Ljubitelji i navijači F.K Napredak mogu da budu ponosni što je ovakav čovek pristao na saradnju sa upravom F.K" NAPREDAK"

  Puno sportskih uspeha klubu, upravi, igračima svih selekcija, budućim igračima škole fudbala OFK "Napredak 1229" i njihovim roditeljima želi:

  Premijer i budući Predsednik R.Srbije:
  Aleksandar Vučić


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима