Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Škola fudbala OFK "Napredak 1929"

rss

23.03.2017. Milan Milojević

Uprava OFK "NAPREDAK 1929" iz Aleksinca, na predlog sportskog direktora prof. dr Ivana Jankovića, pokrenula je inicijativu upisa novih članova dečaka uzrasta od 6 do 17 godina, u ŠKOLU FUDBALA OFK "NAPREDAK 1929".

Škola fudbala OFK "Napredak 1929"

Zainteresovani roditelji mogu upisati svoju decu svakog radnog dana, u prostorijama kluba, u periodu od 16 do 17 časova.

Novina je i to da će prvi put u svojoj dugoj istoriji "NAPREDAK" imati svoja pet isturena odeljenja, i to u Subotincu, Draževcu, Trnjanu, Gredetinu i Rutevcu, a time omogućiti svim zainteresovanim dečacima sa čitave teritorije Opštine Aleksinac da se uključe u trenažni proces najpopularnijeg sporta na planeti.

Roditeljski sastanak za sve nove polaznike će biti 1.4.2017. godine, u 18 časova, u prostorijama kluba.

Bliže informacije možete dobiti i putem telefona
Prof. dr Ivan Janković, sportski direktor kluba 069/609 888
Goran Čudić, koordinator škole 063/71 91 118    

Komentara: 1


# fudbal škole Napredak FK Goran Čudić škola fudbala
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-5)

  Šta reče bre? 24.03.2017.
  "Dr Ivan Janković, advokat, Beograd.
  Rođen je 1946. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu (1968) i na Univerzitetu u Kembridžu (1971). Zvanje magistra pravnih nauka stekao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1972. godine, a doktorat iz sociologije je odbranio na University of California, 1977. Jedan je od osnivača Fonda za humanitarno pravo, osnivač je i član Centra za antiratnu akciju, Evropskog pokreta za Jugoslaviju, Udruženja za jugoslovensku demokratsku inicijativu. Osnivač je i predsednik Udruženja za borbu protiv smrtne kazne. U mnogim sudskim procesima branio je one kojima su narušavana ljudska prava. Član je Advokatske komore Beograda, Predsedništva Sociološkog društva Srbije i Jugoslovenskog udruženja za sociologiju. Objavio je više knjiga i članaka, među kojima je i delo o smrtnoj kazni „Smrt u prisustvu vlasti“." Dalje: Zvanični skaut menadžerske agencije GET11 iz Sent Margaritena, Svajcarska za Srbiju. Dalje: Potpredsednik kluba " Šampoin Nais". Dalje: Sportski direktor "F.K. Napredak" Dalje: NEMA DALJE ! Ovakvog stručnog, svestranog i svetskog čoveka za sportskog direktora nemaju ni najbogatiji svetski klubovi. Ljubitelji i navijači F.K Napredak mogu da budu ponosni što je ovakav čovek pristao na saradnju sa upravom F.K" NAPREDAK"

  Puno sportskih uspeha klubu, upravi, igračima svih selekcija, budućim igračima škole fudbala OFK "Napredak 1229" i njihovim roditeljima želi:

  Premijer i budući Predsednik R.Srbije:
  Aleksandar Vučić


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima