Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Rudari" slomili otpor Subotinčana i upisali pobedu za nadu za opstanak

rss

27.03.2016. Dimitrije Stojadinović

Rudar Alpos je danas na svom stadionu na Aleksinačkom Rudniku odigrao utakmicu 18. kola „Zone istok“ protiv FK Moravice iz Subotinca, inače devetoplasirane ekipe na tabeli, i slavio rezultatom 1:0 (0:0)

ilustracija

To je ujedno i njihova prva pobeda u prolećnom delu sezone. Ovom pobedom dali su nadu za opstanak.

Za Rudar ALPOS nastupili su sledeći igrači: Doderović (golman), Vidojković, Stanković, Lazarević, Nikolić (Radulović od 60. min), A. Zemljak (kapiten), Gojković, Vasić, Petrović, Nešić (Ljubisavljević od 45min), Marković (Milojević od 89 min).

Meč su sa klupe posmatrali Stojadinović (golman) i Durmišević, dok su meč sa tribina morali da posmatraju M. Zemljak i Slavnić, zbog kartona.

Gostujući igrači su u prvom delu igre imali inicijativu, ali je zadnja linija Rudara bila odlična. Na poluvremenu se otišlo rezultatom 0:0.

Ulaskom Ljubisavljevića na teren od 45. min domaća ekipa preuzela je inicijativu što se i pokazalo. Na desnoj strani u 75 min. otvorio se mladi Ljubisavljević, primio loptu i sproveo je u gol uz neverovatnu majstoriju ovog igrača.

Trener Rudara, Miloš Belić, je dao sve od sebe da ekipu pripremi na vruhnski način za ovu utakmicu što se i pokazalo na terenu.

Sledeću utakmicu "Rudari" igraju u Gadžinom Hanu protiv ekipe Zaplanjca.


# Aleksinački Rudnik fudbal Alpos Rudar FK Subotinac Moravica FK Dimitrije Stojadinović niška fudbalska zona
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima