Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Реновиране просторије за тренинг играча

rss

08.03.2014. Јован Живић

Стонотениски клуб "Шуматовац" је у сарадњи са Техничком школом, реновирао просторију - малу салу која се налази у просторијама Техничке школе у улици Леле Поповић (Бањски друм), за тренинг играча СТК "Шуматовац" којих на списку има двадесетак, махом младих играча.

Реновиране просторије за тренинг играча

Руководство Техничке школе је окречило просторију и поставило ламинат, а стонотениски клуб  је својим средствима поставио изолацију у целој сали, поставио тарафлекс (гер флор-подну облогу), набавио робота за тренинг, набавио оградице и набавио четири стонотениска стола са комплетном опремом. Такође, клуб је набавио две пећи за грејање на пропан бутан гас.

Просторија сада изгледа фантастично што се види из приложених фотографија.

Руководство Стонотениског клуба "Шуматовац" клуба је донело одлуку у сарадњи са руководством Техничке школе, да се сала уступи на коришћење (рекреативно бављење стоним тенисом) ученицима Основних школа на територији града као и запосленим радницима Техничке школе уз коришћење опреме Стонотениског клуба. Једина обавеза, оних који желе да се рекреативно баве овим спортом, је ношење одговарајуће спортске опреме (чисте патике, мајице или тренерке и рекет за стони тенис).

Такође, СТК "Шуматовац" ће организаовати школско такмичење у стоном тенису за ученике Основних школа за време Ускршњих празника.

 

Коментара: 0


# Стони тенис школе
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима