Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Renovirane prostorije za trening igrača

rss

08.03.2014. Jovan Živić

Stonoteniski klub "Šumatovac" je u saradnji sa Tehničkom školom, renovirao prostoriju - malu salu koja se nalazi u prostorijama Tehničke škole u ulici Lele Popović (Banjski drum), za trening igrača STK "Šumatovac" kojih na spisku ima dvadesetak, mahom mladih igrača.

Renovirane prostorije za trening igrača

Rukovodstvo Tehničke škole je okrečilo prostoriju i postavilo laminat, a stonoteniski klub  je svojim sredstvima postavio izolaciju u celoj sali, postavio tarafleks (ger flor-podnu oblogu), nabavio robota za trening, nabavio ogradice i nabavio četiri stonoteniska stola sa kompletnom opremom. Takođe, klub je nabavio dve peći za grejanje na propan butan gas.

Prostorija sada izgleda fantastično što se vidi iz priloženih fotografija.

Rukovodstvo Stonoteniskog kluba "Šumatovac" kluba je donelo odluku u saradnji sa rukovodstvom Tehničke škole, da se sala ustupi na korišćenje (rekreativno bavljenje stonim tenisom) učenicima Osnovnih škola na teritoriji grada kao i zaposlenim radnicima Tehničke škole uz korišćenje opreme Stonoteniskog kluba. Jedina obaveza, onih koji žele da se rekreativno bave ovim sportom, je nošenje odgovarajuće sportske opreme (čiste patike, majice ili trenerke i reket za stoni tenis).

Takođe, STK "Šumatovac" će organizaovati školsko takmičenje u stonom tenisu za učenike Osnovnih škola za vreme Uskršnjih praznika.

 

Komentara: 0


# Stoni tenis škole
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima