Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Удружење "Игра" у остваривању циљева из спорта, културе и историје

rss

09.03.2019.

Сви хоћемо више времена за бављење спортом, више реквизита, више конкретних инструмената које побољшавају координацију, одржавају здравост.

Удружење "Игра" у остваривању циљева из спорта, културе и историје

Заступник удружења ''Игра'' Ненад Ђурић је у разговору са мештанима, познаницима, пролазницима, што млађих и старијих генерацијски (сви су млади духом), је установио да је мало квалитетног простора, реквизита, тема... за конструктувно провођање слободног времена у Алексинцу, па је са некима од њих одлучио да то свеобухватно мишљење, идеје и тежње опредмети кроз институцијоналне оквире у удружења грађана ''Игра''.

Иначе, осмелио се Ненад Ђурић на подухват поучен искуством као председник Женског рукометног клуба Алексинац, где је УВЕК наилазио на разумевање СВИХ чинилаца локалне алексиначке самоуправе, где су били пуни разумевања да улажу у пројекте које је он инплментирао, где су приметили да је реципроцитет инпутова са оутпутовима реалан и прихватив.

Коментара: 3


# спорт удружења грађана Ненад Ђурић Удружење Игра
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+11) (-12)

  Miloš moravac 09.03.2019.
  Ovaj grad ima toliko sportista koji su poznati a vi dozvoljavate ovom kriminalcu koji ima dosije u sudu i supu da trenira decu i prica im o sportu strašno.

 • (+11) (-6)

  Ne seri 10.03.2019.
  Djura je dobar momak.

 • (+7) (-6)

  Напред Ђуро 13.03.2019.
  Ђура није криминалац. Поштен и добар момак . Само напред!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима