Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Udruženje "Igra" u ostvarivanju ciljeva iz sporta, kulture i istorije

rss

09.03.2019.

Svi hoćemo više vremena za bavljenje sportom, više rekvizita, više konkretnih instrumenata koje poboljšavaju koordinaciju, održavaju zdravost.

Udruženje "Igra" u ostvarivanju ciljeva iz sporta, kulture i istorije

Zastupnik udruženja ''Igra'' Nenad Đurić je u razgovoru sa meštanima, poznanicima, prolaznicima, što mlađih i starijih generacijski (svi su mladi duhom), je ustanovio da je malo kvalitetnog prostora, rekvizita, tema... za konstruktuvno provođanje slobodnog vremena u Aleksincu, pa je sa nekima od njih odlučio da to sveobuhvatno mišljenje, ideje i težnje opredmeti kroz institucijonalne okvire u udruženja građana ''Igra''.

Inače, osmelio se Nenad Đurić na poduhvat poučen iskustvom kao predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, gde je UVEK nailazio na razumevanje SVIH činilaca lokalne aleksinačke samouprave, gde su bili puni razumevanja da ulažu u projekte koje je on inplmentirao, gde su primetili da je reciprocitet inputova sa outputovima realan i prihvativ.

Komentara: 3


# sport udruženja građana Nenad Đurić Udruženje Igra
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+11) (-10)

  Miloš moravac 09.03.2019.
  Ovaj grad ima toliko sportista koji su poznati a vi dozvoljavate ovom kriminalcu koji ima dosije u sudu i supu da trenira decu i prica im o sportu strašno.

 • (+9) (-6)

  Ne seri 10.03.2019.
  Djura je dobar momak.

 • (+5) (-6)

  Napred Đuro 13.03.2019.
  Đura nije kriminalac. Pošten i dobar momak . Samo napred!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}