Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Napredak protiv Kolubare za početak KLS-a

rss

26.09.2020.

Pojačana ekipa aleksinačkog Napretka danas gostuje Kolubari u Lazarevcu za početak Košarkaške lige Srbije.

Foto: arhiva

Gde su stali prošle sezone, nastavljaju ove - poslednji meč pred prekid prvenstva Aleksinčani su odigrali sa Kolubarom, a sa njima će i otvoriti ovu sezonu, ovog puta na gostovanju u Lazarevcu.

Trener ekipe Nebojša Raičević želi da ekipa prenese dobre igre iz pripremnog perioda na zvanične utakmice i najavljuje neizvesno prvenstvo. Cilj je opstanak, ali ekipa veruje i u bolji rezultat.

Zadovoljni smo uopšte što posle 6 meseci možemo da igramo, nije dobro što se igra bez publike, šteta je velika, ali nadamo se najboljem. Godinama imamo jedan od najmanjih budžeta, ali imamo dobru hemiju u ekipi. Mislim da ne treba da brinemo o opstanku. Liga je poprilično ujednačena, mislim da možemo da pobedimo, ali i da izgubimo od svakog - kaže Raičević.

Pojačani Simeunovićem i Veljkovićem koji su pod otvorenim ugovorima, Raičević očekuje da Napredak ostvari pobedu na otvaranju sezone.

U ovom trenutku su naši igrači i dobro treniraju. Dobili smo 2 izuzetna pojačanja. Cenim i poštujem šta u Lazarevcu rade godinama. Pojačali su se dosta dobro. Mi smo spremni, dobro smo trenirali, ući ćemo jako u utakmicu, verujemo u pobedu. Mislim da smo fizički spremniji - kaže trener Napredka.

Utakmica u Lazarevcu na programu je u subotu, 26. septembra, od 19:30.

Izvor


# košarka Napredak KK Nebojša Raičević
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima