Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Брђанка славила у Белој Паланци

rss

11.11.2019. Милан Милојевић

Сигурна игра за нова три бода

Детаљ са утакмице Бабушница 2011-Брђанка

КМФ ''БАБУШНИЦА 2011'' (БАБУШНИЦА) - КМФ ''БРЂАНКА'' (АЛЕКСИНАЦ) 3:6 (2:2)

 

Брђанка је убележила нова три бода на гостовању у Белој Паланци, где иначе игра Бабушница. Иако су отишли ослабљени не играњем неколицине играча који су тог дана имали обавезе у својим клубовима великог фудбала, са само седам играча у протоколу, Алексинчани су одлично отворили утакмицу са три веома повољне прилике у првих седам минута. Међутим, док су они стварали прилике домаћи су постизали голове. Из једина два шута у првом полувремену. Ипак то није деморалисало Алексинчане, који су преко Михајла Цветковића у 13 и 17 минуту ипак отишли са егалом на велики одмор.

Друго полувреме иста прича. Најискусији играч Брђанке Смиљан Стојанов у 22 минуту доноси прво вођство својој екипи, да би домаћи три минута касније поново изједначили. У 32 минуту ново вођство, стрелац Милош Ђошев. После тога две стопостотне прилике одлазе у неповрат и уместо да овере победу остављају домаће у игру.

Последња два минута Бабушница игра без голмана, што Алексинчани користе и преко Милоша Ђошева, који постиже свој хет трик уписују победу.

 

СЕМАФОР 4.КОЛА

 

Бабушница 2011 – Брђанка  3:6

Озрен – Прогрес 4:10

Чаршија – Бор 4:7

Темнић – Гургусовац 5:0

 

 

Прогрес из Параћина је први са максмалних 12 бода, Озрен из Сокобање је други са 9, док се на деоби од трећег до петог места налазе Брђанка, Темнић из Варварина и Бор са 6 бода на свом конту, с тим што Алексинчани имају утакмицу мање. Последња два места држе Гургусовац из Књажевца и Бабушница без бодова.

 

Наредне недеље у госте Алексинчанима долази екипа Темнића из Варварина.


# футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима