Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Лидер пао у Алексинцу

rss

03.12.2019. Милан Милојевић

Велика победа футсалера Брђанке

Детаљ са утакмице Брђанка-Прогрес

КМФ ''БРЂАНКА'' (АЛЕКСИНАЦ) - КМФ ''ПРОГРЕС'' (ПАРАЋИН) 8:5 (5:4)

У последњој утакмици првог дела првенства, пред одлазак на зимску паузу екипа Брђанке је успела да победи великог фаворита из Параћина, тим који до овог кола није знао за пораз, суверено држећи прво место на табели.
Око 150 гледалаца у хали спортова могло је да ужива у синоћној представи. Прегршт лепих акција, мноштво шанси које су отишле у неповрат, и велики преокрет Алексинчана.
У прва два минута имали су три стативе и још две повољне прилике које је голман гостију одбранио. Како то обично бива, гости то кажњавају и на истеку четвртог минута имају великих два гола предности. Коначно преко Владимира Гојковића домаћи пробијају бедем гостију у 5 минуту. Два минута касније гости поново удвостручују предност. У 9 минуту Дејан Арсић поново смањује вођство гостију. Резултат се није мењао до три минута пре краја првог полувремена, а онда Милош Ђошев доноси поравнање. У истом минуту гости поново долазе до вођства. На истеку 18 минута Дејан Арсић својим другим поготком доноси поравнање из казненог ударца са десет метара. Први пут су играчи Брђанке повели на три секунде пре одласка на велики одмор голом Константина Јевремовића.
У наставку још сигурнија игра, када капитен Слободан Живковић у 23 минуту доноси опипљивију предност. Три минута касније Јевремовић увећава предност, својим другим поготком.
До краја смо видели још по један погодак на обе стране. Гости прво смањују резултат, да би Јевремовић искористио играње гостију без голмана и у последњем минуту доноси велику радост Алексинчанима, својим трећим поготком.
 

СЕМАФОР 7.КОЛА :

Брђанка - Прогрес  8:5

Бор - Озрен  6:6

Бабушница 2011 - Темнић  2:1

Чаршија - слободна

И поред пораза Параћинци остају први на табели са 15 бодова, Сокобањци су други са 13, док су Алексинчани трећи са 12 бодова, на зачељу Темнић има 3 освојена бода.

 

Сада следи пауза у првенству.

 

 


# футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима