Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Дерби кола игра се у Бору

rss

08.03.2020. Милан Милојевић

Велики испит за футсалере Алексиначке Брђанке

ФУТСАЛ: Дерби кола игра се у Бору

Брђанка у оквиру 10.кола Региналне футсал лиге ''СЕВЕР'' у понедељак са почетком од 19 часова, гостује у Бору истоименом домаћину.

Алексинчани су одлично отворили пролећни део првенства, лако и убедљиво су поразили Трстеничане, тако да у лепом расположењу дочекују сутрашњу утакмицу.

Да подсетимо, јесенас у Алексиначкој хали спортова Брђанка је лако победила Боране 10:7, иако је у једном тренутку резултат био и 9:2.

 

Председник клуба Милан Ђорђевић је рекао за наш сајт :

Очекује нас изузетно јак противник, бивши трећелигаш, који такође гаји највеће амбиције у овом првенству. Они су лоше кренули ово првенство, заостају за водећим екипама али не очекујем да се предају без борбе. Нас очекује најтежи испит до сада. Играмо одличан футсал и увек за гол више. Имамо и ми наше планове, а то је да се непоражени вратимо из Бора.

На руку овој констатацији иду и лоши резултати првопласираних екипа у овом колу. Наиме, водећи Озрен из Сокобање је у петак непланирано изгубио у Трстенику, док је другопласирани Параћински Прогрес јуче у Варварину играо само нерешено са последњепласираним Темнићем. Тако да би овом победом, са утакмицом мање Алексиначка Брђанка широм отворила врата Треће лиге ''ИСТОК''.


# футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима