Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Брђанка славила на пролећној премијери

rss

29.02.2020. Милан Милојевић

Потпуни реванш Трстеничанима за нова три бода и врх табеле

ФУТСАЛ: Брђанка славила на пролећној премијери

КМФ ''БРЂАНКА'' (АЛЕКСИНАЦ) – КМФ ''ЧАРШИЈА'' (ТРСТЕНИК) 10:3 (4:3)

 

На пролећној премијери, у Алексиначкој спортској хали, пред око 50-так гледалаца, у оквиру 9.кола Регионалне футсал лиге група ''СЕВЕР'', домаћа Брђанка је игром посебно у другом полувремену надиграла солидне госте из Трстеника и тако им се реванширала за јесењи минимални пораз.

Гости су се држали само у првих двадесет минута. Алексинчани су брзо повели са два гола предности, гости уз помоћ грешака одбрамбених футсалера домаћих долазе до поравнања. Играло се опет гол за гол, али на полувремену минималну предност ипак остварују Алексинчани.

У другом полувремену потпуна доминација играча Брђанке. И оно мало шанси што су гости имали резервни вратар домаћих Вељко Аранђеловић је сигурним интервенцијама и бравурама скидао.

Троструки стрелац а уједно и играч утакмице био је Владимир Гојковић. Два пута се уписао Немања Рајковић, док су по једном врата гостију погађали капитен Слободан Живковић, Никола Бабић, Данијел Николић и новајлије Андрија Љубисављевић и Далибор Матејев.

 

Наредне недеље и највећи испит у досадашњем делу првенства. Алексинчани гостују екипи Бора из истоименог рударског места. Биће то прави дерби кола и утакмица која ће у многоме одредити даљи ток првенства као и саме амбиције наших Алексинчана у борби за виши ранг.


# футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима