Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Брђанкa дебитује пред својом публиком

rss

31.10.2019. Милан Милојевић

У госте долази бивши трећелигаш

Екипа КМФ ''БРЂАНКА'' Алексинац

У оквиру трећег кола Регионалне лиге ФСРИС – група ''ЦЕНТАР'', Алексинчани на свом паркету у спортској хали у Алексинцу, у понедељак од 21 час, дочекују једног од фаворита за прелазак у виши ранг екипу Бора из истоименог града.

Након несрећног пораза у прошлом колу у Трстенику сви у клубу очекују прве бодове из ове утакмице.

 

Гости јесу фаворити у овом мечу, али и ми имамо права да се надамо првим бодовима у новом првенству, посебно јер играмо у нашем граду, у нашој хали, пред нашим навијачима, који знају да буду шести играч на терену. Уједно их позивам да дођу у што већем броју и подрже ову младу екипу ка првој победи. – каже за наш сајт председник клуба Милан Ђорђевић.

 

Гости су лоше почели ово првенство. Поражени су убедљиво у првом колу у Параћину, док су у прошлом на свом терену лако изашли на крај са једном од најслабијих екипа у лиги из Књажевца.

На другој страни Алексинчани нису играли прво коло, на захтев управо екипе из Књажевца утакмица је била одложена, док су у другом колу несрећно изгубили у Трстенику, али о тој утакмици смо већ писали.

Још једном да поновимо утакмица је на програму у понедељак, 4.новембра са почетком од 21 час, у спортској хали у Алексинцу.

 

Наш други представник, екипа КМФ ''АЛЕКСИНАЦ 2015'', у оквиру трећег кола, Треће футсал лиге ''ИСТОК'' гостује екипи Нишког Академца.


# футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима