Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Фудбалски семинар за Ц лиценцу у Алексинцу

rss

31.08.2016. Саша Марковић Гидра

У техничкој школи “Прота Ставан Димитријевић” у Алексинцу је организован семинар за фудбалске тренере и стицање “Ц” лиценце. На овом једнодневном скупу своје учешће узелису будући тренери из Јагодине, Ћуприје, Мерошине, Дољевца и Алексинца.

Фудбалски семинар за Ц лиценцу у Алексинцу

Домаћин семинара је Драган Милошевић, фудбалски тренер из Алексинца, односно председник стручно струковне организације фудбалских тренера Нишавског округа.

Семинару је такође и присуствовао Дејан Бранковић, кординатор организације за лиценцирање тренера региона РИС.

Предавачи на семинару били су Ивица Стојановић, прволигашки фудбалски судија који демонстрирао правила фудбалске игре, и проф. др Зоран Милановић, који је вршио предавање из области процеса обуке и усавршавања у периоду од 8 – 18 година, врсте и принципе тренинга и основне појмове о тактици фудбалске игре у одбрани и нападу.

Иначе, “Ц” лиценца је основни и неопходан документ са којим може да се буде тренер у општинским, окружним лигама као и у млађим селекцијама до српске лиге.

Коментара: 2


# фудбал Ивица Стојановић Нишавски округ Драган Милошевић Зоран Милановић Дејан Бранковић
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-1)

    Dane 31.08.2016.
    Po Zakonu o sportu,svaki trener mora da ima Uverenje o zavrsenom strucnom osposobljavanju u sport u kome radi.Tu diplomu i svoj doprinos u tom sportu prilazu Savezu koji im odobrava ili ne licence za rad.Ovo je samo fora podele im licence,a posle toliki strucni radi nema ni jednog jedinog dobrog fudbalera.Naravno da nema ,kad se kroz fudbal najvise novca opere,ali jadni su ovi roditelji sto su naivni,da im neko godinama uzima novac,posle kao cusnu decu dalje,uzmu mladju generaciju i opet isto.Godinama nemamo dobar fudbal,pa mi dodje da placem kad vidim dobru decu koji su ovi strucni treneri upropastili.

  • (+1) (-0)

    Swaner 01.09.2016.
    O tome ja govorim godinama. Dok god se na napravi prirodna selekcija u sportu kao i u zivotu nema uspeha. Treba naci strucnjaka za rad sa mladjim kategorijama i dati mu da izvrsi selekciju. Selektovanje od mesec dana i da odabere 20 decaka po svom izboru i po njihovim kvalitetima i da krene da radi sa njima a ne da treniraju samo oni koji mogu da plate koliko god ne znali ili znali. Zato nam je sport tu gde jeste.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима