Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Златни дечаци алексиначког фудбала

rss

27.06.2017. Саша Марковић Гидра

Опет иста прича и, поново, исто место на златном подијуму наше златне деце.
Само, овога пута, у проширеном саставу са већим бројем медаља, пехара и дечје радости.

Златни дечаци алексиначког фудбала

Свечана церемонија доделе награда за најуспешније клубове и појединце у свим лигама млађих категорија Фудбалског савеза Ниша, одржана је у основној школи Душко Радовић у Нишу.

Наиме, како смо навикли генерација 2008. годиште је поново на врху „Цицибан“ градске лиге – Ниш, где је, као по обичају, заузела прво место и у својим редовима, имала најбољег стрелца турнира, асистента и стрелца најлепшег гола у управо завршеној сезони 2016-2017. година.

Ове године њима су се прикључиле и мало млађе колеге 2009-2010. годиште, који су први пут наступали у градској лиги и одмах се окитили бронзаним одличјем, односно пехаром за треће место.

Треба напоменути да су поред младих фудбалера за овај успех наравно заслужан и млади тренерски тандем Драган Милошевић - Милан Велиновић, који су упркос многобројним проблемима око самог клуба успели да створе две трофејне генерације.

Редакција Алексинац.нета са задовољством ће наставити да прати и у следећој сезони младе „асове“ из нашег града и уједно им честитамо на свим до сада освојеним трофејима.


# фудбал Ниш Алексинац.Нет Напредак ФК Драган Милошевић Милан Велиновић
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима