Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Златни дечаци алексиначког фудбала

rss

27.06.2017. Саша Марковић Гидра

Опет иста прича и, поново, исто место на златном подијуму наше златне деце.
Само, овога пута, у проширеном саставу са већим бројем медаља, пехара и дечје радости.

Златни дечаци алексиначког фудбала

Свечана церемонија доделе награда за најуспешније клубове и појединце у свим лигама млађих категорија Фудбалског савеза Ниша, одржана је у основној школи Душко Радовић у Нишу.

Наиме, како смо навикли генерација 2008. годиште је поново на врху „Цицибан“ градске лиге – Ниш, где је, као по обичају, заузела прво место и у својим редовима, имала најбољег стрелца турнира, асистента и стрелца најлепшег гола у управо завршеној сезони 2016-2017. година.

Ове године њима су се прикључиле и мало млађе колеге 2009-2010. годиште, који су први пут наступали у градској лиги и одмах се окитили бронзаним одличјем, односно пехаром за треће место.

Треба напоменути да су поред младих фудбалера за овај успех наравно заслужан и млади тренерски тандем Драган Милошевић - Милан Велиновић, који су упркос многобројним проблемима око самог клуба успели да створе две трофејне генерације.

Редакција Алексинац.нета са задовољством ће наставити да прати и у следећој сезони младе „асове“ из нашег града и уједно им честитамо на свим до сада освојеним трофејима.

Коментара: 1


# фудбал Ниш Алексинац.Нет Напредак ФК Драган Милошевић Милан Велиновић
@aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-1)

    Mišel Nur 30.06.2017.
    Čestitke Gagi, Velinči i deci. Apsolutno se slažem da je priča ista kao i prethodnih par godina. Čestitke i tvom sinu. Pitanje je zašto ne ispratiš rad te dece u starijim selekcijama kada pređu u Napredak. Ako se već baviš sportskim novinarstvom zašto ne pišeš i o neuspesima kako F.K. Napretka, tako i o ostalim ostalim sportskim klubovima na teritoriji Opštine Aleksinac.Čemu to selektivno objavljivanje informacija. Šta se desilo sa prvim timom F.K. Napredak. Ko je kriv za ovu katastrofu ? Sadašnja, bivša uprava, Grad, ili neko treći. To je ono što interesuje građane obzirom, da je u pitanju njihov novac. Dok ne počneš da se baviš novinarskim istraživanjem i pišeš o tim nepoplarnim temama, ostaješ novinar u pokušaju iliti novinarčić. Ako nemaš testise za takve članke, ako te je strah i ako si pod pritiskom i pretnjama sa kojima ne možeš da se izboriš, ostavi se sportske rubrike i drži se muzike. Tvoj školski drug Mišel Nur uvek pod pravim imenom i bez skrivanja iza lažnih pseudonima. Očekujem da ćeš urlaš i vrištiš na mene kad me budeš video u gradu ali navikao sam i ja i većina Aleksinčana a i šire. Pozdrav Markoviću.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима