Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Финале "Дечије атлетике"

rss

05.12.2013. АК Напредак

После три месеца рада у основним школама у Алексинцу и Житковцу, пројекат "Дечија атлетика" се ближи финалном такмичењу.

Финале

Овим пројектом је обухваћено више од 1000 ученика од 1 до 4 разреда у три школе: Љупче Николић, Вожд Карађорђе и Вук Караџић из Житковца.

У завршници такмичења учествоваће ученици 3. и 4. разреда. Најбољих 16 ученика у својој категорији  такмичиће се у Финалу у "Спортској хали" у Алексинцу  15.12.2013. године. Почетак такмичења је од 11 часова - УЛАЗ ЈЕ БЕСПЛАТАН.

Први ће наступити ученици трећег разреда из све три школе,да би после њих учествовали и ученици четвртог разреда. Екипе су састављене од 4 дечака и 4 девојчице. Свака од школа имаће по две екипе у сваком разреду. Укупни резултати свих такмичара ће одлучити која школа је победник. Школа која буде најбоља у трећем и четвртом разреду добија победнички пехар, сви учесници добијају дипломе. Имамо 7 такмичарских дисциплина у којима се надмећу сви учесници.

Промотер такмичења је наш најбољи атлетичар у скоку увис Драгутин Топић, редордер Србије, учесник на 5 Олимпијских игара, светски јуниорски рекордер скоро 20 година.

Позивамо све људе да дођу и погледају нешто ново што ће бити приказано у нашем граду.

 


# атлетика Вук Караџић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима