Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Finale "Dečije atletike"

rss

05.12.2013. AK Napredak

Posle tri meseca rada u osnovnim školama u Aleksincu i Žitkovcu, projekat "Dečija atletika" se bliži finalnom takmičenju.

Finale

Ovim projektom je obuhvaćeno više od 1000 učenika od 1 do 4 razreda u tri škole: Ljupče Nikolić, Vožd Karađorđe i Vuk Karadžić iz Žitkovca.

U završnici takmičenja učestvovaće učenici 3. i 4. razreda. Najboljih 16 učenika u svojoj kategoriji  takmičiće se u Finalu u "Sportskoj hali" u Aleksincu  15.12.2013. godine. Početak takmičenja je od 11 časova - ULAZ JE BESPLATAN.

Prvi će nastupiti učenici trećeg razreda iz sve tri škole,da bi posle njih učestvovali i učenici četvrtog razreda. Ekipe su sastavljene od 4 dečaka i 4 devojčice. Svaka od škola imaće po dve ekipe u svakom razredu. Ukupni rezultati svih takmičara će odlučiti koja škola je pobednik. Škola koja bude najbolja u trećem i četvrtom razredu dobija pobednički pehar, svi učesnici dobijaju diplome. Imamo 7 takmičarskih disciplina u kojima se nadmeću svi učesnici.

Promoter takmičenja je naš najbolji atletičar u skoku uvis Dragutin Topić, redorder Srbije, učesnik na 5 Olimpijskih igara, svetski juniorski rekorder skoro 20 godina.

Pozivamo sve ljude da dođu i pogledaju nešto novo što će biti prikazano u našem gradu.

 

Komentara: 0


# atletika Vuk Karadžić
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}