Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржано атлетско такмичење „Брзином до звезда“

rss

28.03.2022. Општина Алексинац

Атлетско такмичење „Брзином до звезда“ за ученике трећег и четвртог разреда основних школа за општину Алексинац одржано је данас на градском стадиону у Алексинцу.

Одржано атлетско такмичење „Брзином до звезда“

Председник општине Далибор Радичевић отворио је такмичење у име општине Алексинац и том приликом поздравио све присутне и изразио велико задовољство што је Алексинац укључен у Атлетски савез Србије и караван „Брзином до звезда“. Поручио је деци да је спорт и здрав начин живота нешто на шта сви морају да обрате пажњу, да мање времена проводе уз телефоне и компјутере, а више да се посвете игри и учењу.

Општину Алексинац на Републичком такмичењу представљаће ученици Страхиња Станковић, Урош Јовић, Лара Милетић и Анђела Миљковић из ОШ „Љупче Николић“ из Алексинца, Тадија Станковић, Константин Џонић и Кристина Михајловић из ОШ „Вук Караџић“ из Житковца, Уна Марковић из ОШ „Аца Синадиновић“ из Лоћике, Анђелија Глишић и Мартин Костић из ОШ „Стојан Живковић Столе“ из Трњане, Јулија Тасић, Петра Цветковић, Павле Здравковић, Ледир Чочај и Новак Милетић из ОШ „Вожд Карађорђе“ из Алексинца, Дуња Живковић из ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Алексиначког Рудника и Илија Митровић из ОШ „Свети Сава“ из Суботинца.

Организатор такмичења је Савез за школски спорт општине Алексинац у сарадњи са Атлетским савезом Србије, а главни покровитељ пројекта је Yettel Србија.


# председник општине атлетика Далибор Радичевић деца такмичење ученици Савез за школски спорт стадион
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима