Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Чеповима до спортске опреме

rss

20.02.2017. Зоран Живковић

Фудбалски клубови "Морава" из Житковца, "Борац" из Трњана и "Јастребац" из Тешице већ у 1. колу пролећног дела сезоне 2016/17 наступиће у потпуно новој спортској опреми.

Чеповима до спортске опреме

Комплетима дресова и шортсева даривала их је "Апатинска пивара" након успешно окончане акције сакупљања чепова са стаклене амбалаже.

- Ова акција је кренула почетком октобра прошле године а у њу су били укључени продајни објекти ТР "Ривал" из Алексинца, са којом наша компанија већ годинама успешно сарађује. У сваком продајном објекту "Ривала" у Трњану, Житковцу и Тешици требало је сакупити по 5000 чепова са пива која производи "Апатинска пивара". Било је предвиђено да акција траје до краја прошле године, али је потребна количина чепова била сакупљена већ почетком децембра, па смо ми више него задовољни - рекао нам је представник "Апатинске пиваре" Милош Стојановић и најавио могућност да се сарадња "Апатинске пиваре", ТР "Ривал" и поменутих фудбалских клубова настави и у овој години.

Секретар ФК "Морава" Оливер Стефановић је као и представници друга два клуба презадовољан поклоном "Апатинске пиваре".

- Када се спортски клубови налазе у тешкој финансијској ситуацији и када буквално преживљавају, једна оваква акција је за сваку похвалу јер је показала да су неке компаније спремне да помогну да клубови опстану и функционишу. Захваљујем се "Апатинској пивари" на овом вредном поклону али и запосленима у продавници "Ривала" у Житковцу, Кафе-посластичари "Корзо" као и бројним појединцима који су сакупили потребан број чепова - рекао је за Алексинац нет, Оливер Стефановић.

Подсетимо, ФК "Морава" је члан Нишавске окружне лиге док су трњански "Борац" и тешички "Јастребац" чланови Општинске фудбалске лиге.


# фудбал Житковац Тешица Алексинац.Нет Трњане Милош Стојановић Јастребац ФК Тешица Морава ФК Житковац Борац ФК Трњане Оливер Стефановић Ривал СТР Апатинска пивара
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима