Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Шта купити вољеној особи за Нову годину?

rss

07.11.2016. Наташа

Ускоро нам стиже и та фамозна Нова година, дочек и цела та празнична атмосфера која иде са њом. Неки су већ испланирали и резервисали разна путовања по Европи и свету, неки планирају да чекају кући или у клубу, а неки ће пак у буквално 5 минута до 12 решити да иду негде где нису можда ни планирали првобитно.

Поклон за Нову годину

Нова година носи са собом пуно чари и ваљало би да је проведете са особом или особама које су вам драге, које волите и које вас воле. То је углавном ваш партнер, породица или пријатељи, или сви они заједно.

Како год да одлучите проведете најлуђу ноћ, уколико нисте сингл, односно ако имате партнера, сигурно ћете желети да му купите нешто лепо што ће га обрадовати и одушевити.

Најлакше и најсигурније ћете одабрати поклон тако што ћете већ сада постављати партнеру спонтана питања са циљем да извучете информације шта је то што му је потребно у наредном периоду, шта је то што му треба и за чим жуди и слично. Па ако сте у могућности, најбоље би било онда то да купите.

Уколико вашем партнеру буквално ништа није потребно у наредном периоду или не можете то извући, онда можете пробати са неколико занимљивих ствари:

Поклоните неки комад накита или златни дукат. Данас можете у продаји наћи јако велик број лепих комада сребрног или златног накита који би могли да купите свом партнеру као поклон за Нову годину. Пре него што се одлучите за неки комад златног накита, свакако проверите цену злата да не би нешто беспотребно платили скупље него што иначе кошта.

Купите и поклоните купон за неко викенд путовање. Сада има пуно купон сајтова преко којих можете врло повољно купити купон за неко краће путовање на које можете отићи са партнером да се опустите и уживате, а притом упознате неки нови град и културу. Предност је што се такви купони углавном могу искористити у наредних неколико месеци па није проблем ако желите и да сачекате лепше време па да га искористите.

Добар парфем или неки комад гардеробе. Ово није нека иновативна идеја, али у недостатку неких бољих свакако можете ићи са овом опцијом, с тим што би наравно требали да знате какве парфеме воли ваш партнер као и то ако бирате неки комад гардеробе, какав му је стил облачења као и то који број носи.

Мобилни телефон или неки геџет. Данас је ово постало хит поклон, да својој вољеној особи уколико сте у могућности купите неки нови модел мобилног телефона, таблет или неки сличан геџет.

Ово су само неке од идеја шта можете поклонити за Нову годину, а свакако би било најбоље да сами то истражите и да откријете шта би вашем партнеру баш било најпотребније тада и да идете са том провереном варијантом, да не препуштате ствари случају.

 


# мобилни телефон поклон Нова година
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима