Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Телеком обрадовао малишане

rss

23.12.2016. Телеком Србија

Компанија "Телеком Србија" ове године улепшала је предстојеће празнике деци из домова и установа социјалне заштите новогодишњом представом "Чаробна књига" у Малом позоришту "Душко Радовић".

Телеком обрадовао малишане

Многобројни малишани из Дома за децу и омладину ометену у развоју Ветерник, Дома Кулина, Дома за незбринуту децу "Христина Маркешић" из Алексинца, Дома за децу и лица ометена у развоју "Др Никола Шуменковић" из Стамнице и Установе за децу и младе Сремчица, уживали су у представи која на духовит и забаван начин поручује деци да књиге треба да читају и чувају.

Представа је део редовног репертоара позоришта и нуди најмлађима добру забаву, али и едукацију јер је прилагођена основно-школском узрасту.

"Телеком Србија" репутацију друштвено одговорне компаније изградио је захваљујући неговању правих вредности и континуираним улагањем у културу и образовање.

Такође, поред своје примарне делатности компанија настоји да пружи подршку најугроженијим члановима заједнице у којој послује. Бројним друштвено одговорним активностима "Телеком Србија" активно помаже онима којима је помоћ највише потребна, а најмлађи се увек налазе на врху листе приоритета.


# Христина Маркишић Телеком Србија Дом Кулина
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима