Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Telekom obradovao mališane

rss

23.12.2016. Telekom Srbija

Kompanija "Telekom Srbija" ove godine ulepšala je predstojeće praznike deci iz domova i ustanova socijalne zaštite novogodišnjom predstavom "Čarobna knjiga" u Malom pozorištu "Duško Radović".

Telekom obradovao mališane

Mnogobrojni mališani iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik, Doma Kulina, Doma za nezbrinutu decu "Hristina Markešić" iz Aleksinca, Doma za decu i lica ometena u razvoju "Dr Nikola Šumenković" iz Stamnice i Ustanove za decu i mlade Sremčica, uživali su u predstavi koja na duhovit i zabavan način poručuje deci da knjige treba da čitaju i čuvaju.

Predstava je deo redovnog repertoara pozorišta i nudi najmlađima dobru zabavu, ali i edukaciju jer je prilagođena osnovno-školskom uzrastu.

"Telekom Srbija" reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje.

Takođe, pored svoje primarne delatnosti kompanija nastoji da pruži podršku najugroženijim članovima zajednice u kojoj posluje. Brojnim društveno odgovornim aktivnostima "Telekom Srbija" aktivno pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna, a najmlađi se uvek nalaze na vrhu liste prioriteta.


# Hristina Markišić Telekom Srbija Dom Kulina
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima