Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Снижене цене карата Ниш експреса у градском и приградском саобраћају

rss

12.05.2015. Радио Алексинац

Од данас важе ниже цене аутобуског превоза Ниш експресом у градском и међуградском саобраћају.

Снижене цене карата Ниш експреса у градском и приградском саобраћају

Цене су умањене за 10 до 15 одсто, па тако, између осталог, карта на релацији Алексинац - Ниш сада кошта 280 динара у једном правцу, односно 480 динара повратна. За путнике који користе поласке у 7 часова и 10 минута и 9 часова и 30 минута карте су још јефтиније и коштају 210 у једном, односно 410 динара у оба правца.

- Напоменуо бих да је током априла Ниш експрес и у правцу Београда снизио цене повратних карата за све поласке на 1450 динара, а за поласке у 7 часова и у 16 часова и 30 минута из Алексинца цена повратне карте је 1300 динара. Цене су ниже и у правцу Сокобање, Ражња, Параћина и наравно на свим линијама приградског саобраћаја на територији Општине Алексинац – истиче за Радио Алексинац заменик помоћника директора саобраћајног тржишта у Ниш екпресу Миломир Радовановић.

Након најновијег попуста, до Трњана треба издвојити 130 динара, до Суботинца 110, а до Мозгова 190 динара. Пут у једном правцу до Сокобање кошта 250 динара, док за повратну карту реба издвојити 430 динара. За ученике, студенте и пензионере као и до сада важе додатни попусти за све правце, како у локалу тако и на међуградским линијама.

 


# Ниш експрес превоз саобраћај Радио Алексинац
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима