Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Snižene cene karata Niš ekspresa u gradskom i prigradskom saobraćaju

rss

12.05.2015. Radio Aleksinac

Od danas važe niže cene autobuskog prevoza Niš ekspresom u gradskom i međugradskom saobraćaju.

Snižene cene karata Niš ekspresa u gradskom i prigradskom saobraćaju

Cene su umanjene za 10 do 15 odsto, pa tako, između ostalog, karta na relaciji Aleksinac - Niš sada košta 280 dinara u jednom pravcu, odnosno 480 dinara povratna. Za putnike koji koriste polaske u 7 časova i 10 minuta i 9 časova i 30 minuta karte su još jeftinije i koštaju 210 u jednom, odnosno 410 dinara u oba pravca.

- Napomenuo bih da je tokom aprila Niš ekspres i u pravcu Beograda snizio cene povratnih karata za sve polaske na 1450 dinara, a za polaske u 7 časova i u 16 časova i 30 minuta iz Aleksinca cena povratne karte je 1300 dinara. Cene su niže i u pravcu Sokobanje, Ražnja, Paraćina i naravno na svim linijama prigradskog saobraćaja na teritoriji Opštine Aleksinac – ističe za Radio Aleksinac zamenik pomoćnika direktora saobraćajnog tržišta u Niš ekpresu Milomir Radovanović.

Nakon najnovijeg popusta, do Trnjana treba izdvojiti 130 dinara, do Subotinca 110, a do Mozgova 190 dinara. Put u jednom pravcu do Sokobanje košta 250 dinara, dok za povratnu kartu reba izdvojiti 430 dinara. Za učenike, studente i penzionere kao i do sada važe dodatni popusti za sve pravce, kako u lokalu tako i na međugradskim linijama.

 

video...

Komentara: 0


# Niš ekspres prevoz saobraćaj Radio Aleksinac
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima