Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пријављивање за Нишвил Workshop 2023

rss

07.07.2023. Нишвил Фестивал

И ове године Нишвил џез фестивал за младе музичаре организује бесплатану радионицу- за већину инструмената који се користе у џезу ( клавир, гитара, бас, бубњеви, лимени и дрвени дувачки инструменти, вокал..), али и предавања о импровизацији, композицији, аранжирању а разговараће се и о институционализованом учењу џеза у склопу одсека музичких школа музичких академија… Nišville workshop и Jazz for kids ове године подржава Министарство културе Србије. Позив је отворен до 30. Јула.

Пријављивање за Нишвил Workshop 2023

Предавања ће држати и неки од страних учесника главног програма Нишвила, као и етаблирани музичари из Србије и земаља региона. Како је то досадашња пракса показала – радионице сед по правилу завршавају као jam session предавача и полазника – па је пожељно да полазници понесу и своје инструменте (осим бубњева и клавијатура – наравно). 

Такође, Нишвил џез фестивал позива полазнике радионица узраста до 16 година да у пријави упишу ако су заинтересовани да се паралелно укључе и у програм “Jazz for kids”. Овај програм подразумева и заједничке наступе у предвечерњим терминима на посебној бини.

Пријављивање је преко сајта на линку http://nisville.com/sr/nisville-workshop/ са кога је потребно скинути формулар, попунити и послати на маил [email protected]

Могу се пријавити ученици музичких школа и факултета, али и сви они који музичко образовање стичу на неки од неформалних начина.
Учешће у радионицама је и даље бесплатно, а сви редовни полазници добиће и бесплатне пропуснице за праћење главног програма Нишвила 2023.


# Нишвил фестивал конкурс радионица
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима