Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prijavljivanje za Nišvil Workshop 2023

rss

07.07.2023. Nišvil Festival

I ove godine Nišvil džez festival za mlade muzičare organizuje besplatanu radionicu- za većinu instrumenata koji se koriste u džezu ( klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju a razgovaraće se i o institucionalizovanom učenju džeza u sklopu odseka muzičkih škola muzičkih akademija… Nišville workshop i Jazz for kids ove godine podržava Ministarstvo kulture Srbije. Poziv je otvoren do 30. Jula.

Prijavljivanje za Nišvil Workshop 2023

Predavanja će držati i neki od stranih učesnika glavnog programa Nišvila, kao i etablirani muzičari iz Srbije i zemalja regiona. Kako je to dosadašnja praksa pokazala – radionice sed po pravilu završavaju kao jam session predavača i polaznika – pa je poželjno da polaznici ponesu i svoje instrumente (osim bubnjeva i klavijatura – naravno). 

Takođe, Nišvil džez festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program “Jazz for kids”. Ovaj program podrazumeva i zajedničke nastupe u predvečernjim terminima na posebnoj bini.

Prijavljivanje je preko sajta na linku http://nisville.com/sr/nisville-workshop/ sa koga je potrebno skinuti formular, popuniti i poslati na mail [email protected]

Mogu se prijaviti učenici muzičkih škola i fakulteta, ali i svi oni koji muzičko obrazovanje stiču na neki od neformalnih načina.
Učešće u radionicama je i dalje besplatno, a svi redovni polaznici dobiće i besplatne propusnice za praćenje glavnog programa Nišvila 2023.


# Nišvil festival konkurs radionica
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima