Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Полиција у штрајку 12. децембра

rss

09.12.2011. Руководство Синдикалне групе Алексинац

обавештење о ступању у штрајк 12.12.2011. године

Полиција у штрајку 12. децембра

У складу са једногласном одлуком скупштине Независног Синдиката Полиције да се на територији р Србије у свим организационим јединицама МУП-а ступи у штрајк дана 12.12.2011.године у 07,00 часова, сви запослени у ПС Алексинац ступиће у штрајк наведеног дана.

Моле се грађани да имају разумевања за овај гест запослених, посебно на управним пословима ( личне карте, путне исправе, возачке дозволе и регистрација возила), јер ће све службе радити у режиму законског минимума, само хитни случајеви, до испуњења захтева.


Коментара: 1


# полиција штрајк
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    NSP 12.12.2011.
    U policijskoj stanici Aleksinac od 07,00 casova strajkuju odeljenje saobracajne policije, policija, kriminalisticka policija, vatrogasci i upravni poslovi.

    U stanici je NSP zastupljen sa 95 posto zaposlenih i pet posto zaposlenih je neopredeljeno ili su clanovi Samostalnog sindikata,ali bez obzira na sindikalnu pripadnost svi su u strajku.

    Obavljaju se samo hitni i neodlozni poslovi, remecenje Javnog reda i mira,likvidacija pozara, krivicna dela koja se gone po sluzbenoj duznosti i uvidjaji saobracajnih nezgoda.


[ Додај коментар ]