Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policija u štrajku 12. decembra

rss

09.12.2011. Rukovodstvo Sindikalne grupe Aleksinac

obaveštenje o stupanju u štrajk 12.12.2011. godine

U skladu sa jednoglasnom odlukom skupštine Nezavisnog Sindikata Policije da se na teritoriji r Srbije u svim organizacionim jedinicama MUP-a stupi u štrajk dana 12.12.2011.godine u 07,00 časova, svi zaposleni u PS Aleksinac stupiće u štrajk navedenog dana.

Mole se građani da imaju razumevanja za ovaj gest zaposlenih, posebno na upravnim poslovima ( lične karte, putne isprave, vozačke dozvole i registracija vozila), jer će sve službe raditi u režimu zakonskog minimuma, samo hitni slučajevi, do ispunjenja zahteva.


Komentara: 1


# policija štrajk
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    NSP 12.12.2011.
    U policijskoj stanici Aleksinac od 07,00 casova strajkuju odeljenje saobracajne policije, policija, kriminalisticka policija, vatrogasci i upravni poslovi.

    U stanici je NSP zastupljen sa 95 posto zaposlenih i pet posto zaposlenih je neopredeljeno ili su clanovi Samostalnog sindikata,ali bez obzira na sindikalnu pripadnost svi su u strajku.

    Obavljaju se samo hitni i neodlozni poslovi, remecenje Javnog reda i mira,likvidacija pozara, krivicna dela koja se gone po sluzbenoj duznosti i uvidjaji saobracajnih nezgoda.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima