Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Министар Вулин у посети Друштву за помоћ МНРЛ у Алексинцу

rss

17.08.2016.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обићиће у четвртак Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Алексинац

Министар Вулин у посети Друштву за помоћ МНРЛ у Алексинцу

Како кажу у саопштењу министарства, он ће у четвртак, 18. августа 2016. године, у 10 часова, обићи просторије ове организације, у улици Момчила Поповића.

Друштво организује Дневни боравак за децу са сметњама у развоју, у који је укључено 35 корисника, којима су на располагању едукативне, креативне и радно-окупационе радионице, библиотека играчака, летња учионица, као и логопедски третмани, едукативно-корективне вежбе и психосоцијална подршка. Циљ ових активности је развој и очување социјалних и радних вештина корисника, кажу у саопштењу министарства.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је у 2014, 2015. и 2016. години за пројекат Дневни боравак за децу са сметњама у развоју Друштву за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Алексинац опредилило укупно 3,2 милиона динара, и 792.800 динара у овој години за услугу Помоћ у кући за породице са децом са сметњама у развоју.

Коментара: 0


# Александар Вулин МНРЛ помоћ у кући
@VulinAleksandar @


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима