Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ministar Vulin u poseti Društvu za pomoć MNRL u Aleksincu

rss

17.08.2016.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, obićiće u četvrtak Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Aleksinac

Ministar Vulin u poseti Društvu za pomoć MNRL u Aleksincu

Kako kažu u saopštenju ministarstva, on će u četvrtak, 18. avgusta 2016. godine, u 10 časova, obići prostorije ove organizacije, u ulici Momčila Popovića.

Društvo organizuje Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju, u koji je uključeno 35 korisnika, kojima su na raspolaganju edukativne, kreativne i radno-okupacione radionice, biblioteka igračaka, letnja učionica, kao i logopedski tretmani, edukativno-korektivne vežbe i psihosocijalna podrška. Cilj ovih aktivnosti je razvoj i očuvanje socijalnih i radnih veština korisnika, kažu u saopštenju ministarstva.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je u 2014, 2015. i 2016. godini za projekat Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Aleksinac opredililo ukupno 3,2 miliona dinara, i 792.800 dinara u ovoj godini za uslugu Pomoć u kući za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju.

Komentara: 0


# Aleksandar Vulin MNRL pomoć u kući
@VulinAleksandar @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima