Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

“Volja za noć”: KKN napunio Dom omladine

rss

09.11.2015. Saša Marković Gidra

“Danas nebo silazi u grad” su popularni stihovi, iz repertoara benda Kanda, Kodža i Nebojša, koji je sinoć konačno sišao u naš grad, nakon odloženog koncerta u septembru.

“Volja za noć”: KKN napunio Dom omladine

Mesto događaja Dom omladine, koji je ovog puta bio puniji nego bilo kada, a na bini koncertno vrlo aktivni beogradski psihodelični rok sastav. Ovo je njihovo drugo gostovanje u našem gradu, pred Aleksinačkim fanovima, a bilo je i gostiju iz okolnih gradova, Jagodine, Kruševca, Niša i Sokobanje, što i ne čudi, jer je cena ulaznice bila vrlo simbolična.

Vrlo bliska atmosfera sa bendom, kao da sviraju u dnevnoj sobi, bez bilo kakvih namrštenih faca u obezbeđenju, mlade devojčice u prvom redu koje sve tekstove znaju napamet, uzajamno druženje tokom cele svirke sa bendom, dovela je atmosferu na koncertu do usijanja, u kojoj je najviše dominirao pevač Oliver Nektarijević, svojim karakterističnim vokalom i scenskim nastupom.

Bend vrlo raspoložen, bez unapred pripremljene set liste, otvara koncert sa pesmom „Vera, nada, ljubav i stav“ sa poslednjeg albuma „Volja za noć“, a zatim se ređaju, u samom startu koncerta, „Divni dani“, “Prekid Stvarnosti“, “Kafane i Rokenrol“, “Deveti život“, “Priroda“, “Šastopojo“, “Najsvetliji dan“.

Posle dvočasovne svirke i izlaska na „BIS“, bend se zahvalio publici koja se tokom čitavog koncerta ponašala opušteno, a nakon završetka svirke ostala da se druži sa bendom. Sve u svemu, utisak je da su i bend i njihovi fanovi imali „volju“ za ovu nezaboravnu noć.

Treba napomenuti da je Centar za kulturu i umetnost, do kraja godine, obezbedio nastupe bendova „Oružjem protiv otmičara“ (13. novembra) i kultnog beogradskog punk rok sastava “Dža ili bu“ (27. novembra). Po svemu sudeći, Aleksinački dom omladine ove jeseni nudi odličnu zabavu uz tradicionalnu nisku cenu karte od 100 din, što naravno treba valjano iskoristiti.

Komentara: 0


# Centar za kulturu i umetnost Dža ili bu rok muzika Dom omladine Saša Marković Gidra Gidra Kanda Kodža Nebojša Oružjem protiv otmičara
@cekulaleksinac @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima